F F F (De Drie Fs)

Het is geen geheim dat het leven is een lastig dier te begrijpen en het is nog moeilijker om het te temmen, zodat het levert wat je wilt. Maar vanuit mijn werk in de wereld van persoonlijke ontwikkeling die ik heb bedacht drie eenvoudige dingen die elke situatie, elk probleem, elk onderwerp … en alle leven kan veranderen. Drie dingen die een keer in Lees hier een plaats kan het beste uit u te brengen, brengen het beste voor u en stelt u in staat om alles te genieten.

Wat zijn deze drie dingen?

Ik noem ze de drie F’s -. Leuk, Fulfillment en vrijheid

Hier zijn thedefinitions uit het woordenboek.

Fun, n Een bron van genot en plezier.; speelse activiteit.

Ful-fil’ment, n Om in werkelijkheid te brengen.; vervolledigen; een gevoel van tevredenheid bij uw wensen hebben bereikt.

Free-dom, n Het vermogen om de keuze uit te oefenen, de vrije wil.; openhartigheid en vrijmoedigheid; de afwezigheid van dwang in de keuze of de actie.

Lees deze opnieuw en echt laten zinken in.

Fun is over het feit dat speels, de erkenning van het moment dat je in en genieten van wat er nu gebeurt. Fulfillment is over > Direct in het oog. één het volgen van je verlangens, het maken van dingen gebeuren en het gevoel van de volledigheid die we krijgen van dat. Vrijheid is over het omarmen van de keuze, jezelf zijn en het wegnemen van de barrières en beperkingen in wat we doen.

Die dingen zijn enorm, diep en breed en hebben we de neiging ze over compliceren. In feite zijn deze dingen zijn eenvoudig, en slechts complexer worden wanneer we ze complex te maken. Hier is wat ik wil dat je doet,

1. Neem een ​​moment om te overwegen waar je bent in je leven op dit moment, en beoordeel zelf op een schaal van 1 tot 10 (waarbij 10 uw ultieme mogelijkheid) voor elk van de drie F’s . Wees eerlijk. Waar je jezelf is oke -. Er zijn geen foute antwoorden

2. Op dezelfde schaal van 1 tot 10, vraag jezelf, waar je graag zou worden op elk van de drie F’s. Bent u tevreden met waar je bent? Wilt u meer van de drie F’s willen? Zo ja, hoe hoog zou u willen gaan?

3. De kloof tussen waar je bent en waar je wilt aanbevolen om te lezen zijn is uw kans, en dat is uw persoonlijke uitdaging. Mensen doen verbazingwekkende dingen elke dag en allerlei dingen zijn mogelijk in het leven, zo erkennen dat de kloof kan worden gesloten, en dat je het kunt sluiten. De vraag is -? Wil je

4. Als je antwoord ‘ja’ en je wilt wel stijgen tot uw uitdaging en sluit die kloof, dan ga je gang en ga rechtdoor naar de volgende stap. Als je twijfelt dat is ook goed – het veranderen van dingen en uitdagende jezelf kan eng spul. Get duidelijk op de pay-offs en wat zit er voor u door jezelf af te vragen – Wat zou dingen zijn als je om de kloof te dichten? Wat zou je kunnen doen als je naar de plaats waar je wilt zijn? Hoe zou jij je voelen?

Zoek iets dat je vlinders geeft, iets vinden meeslepend, glanzende of aantrekkelijk en dan erkennen dat het mogelijk is voor u om er te komen, dat je in staat om er bent en je verdient om er te komen.

5. Voor elk van de drie F’s, wat een ding kun je deze maand dat je naar voren zou doen? Wat enkele actie kunt u stijgen tot uw uitdaging? Noteer een specifieke actie voor elk van de drie F’s en zet een deadline op I Lees meer … elk.

6. Kijk een beetje verder vooruit en komen met drie dingen die je kunt doen voordat het jaar is dat je naar voren zou nemen op elk van de drie F’s. Tegen het einde van het uit de krant dat hij jaar hoe dicht om te voldoen aan uw uitdaging wilt u zijn? Hoeveel van die kloof wil je dit jaar af te sluiten? Wat kunt u doen om te stijgen tot uw uitdaging? Noteer drie specifieke acties voor elk één.

Misschien meer tijd doorbrengen met vrienden of familie of het verbeteren van uw work / life balance zou brengen u meer plezier – en zo ja, hoe ga je om te beginnen

?

Misschien is het instellen en het bereiken van een doel of het voltooien van een project dat u al betrokken bij zou brengen u meer voldoening – geweldig, wat wil je te committeren aan, zodat je die doelen te raken

Misschien is het loslaten van iets dat doet pijn, confronterend een beperkende overtuiging of gewoon kiezen om vooruit te gaan in je leven met de drie F’s in het achterhoofd zou je zorgen voor meer vrijheid – wat zal u toelaten om meer vrij te voelen

Wat uw uitdaging en wat uw acties – jezelf niet bedriegen door het niet door het volgen. Stel je voor specifieke doelstellingen en acties, moet u zich te committeren aan wat je wilt en volgen door met die besluiten en acties.

Singly, elk van de drie F’s is een krachtig ding en kan je echt helpen om vooruit te gaan, genieten van waar of kijk op dat je bent in het leven en voel me levend.

Maar toen de drie F’s bij elkaar komen … nou ja, gewoon vasthouden aan je hoeden en sleutels, omdat je over te hebben, doe en meer ….

Haal uw gratis exemplaar van onze bestseller

Pak uw exemplaar van de kracht van binaire opties nu!

Vul hieronder